Anunțată la sfârșitul anului 2018, noua mașină cu trei locuri de la producătorul McLaren, se poziționează drept versiunea modernă a legendarului model F1, ba chiar promite să eclipseze celebrul supercar din anii ’90!

Modelul Speedtail este echipat din uzină cun un tren de propulsie hybrid care generează circa 1.050 de cai putere. Odată intrat în producția de serie, noul model urmează să devină cel mai rapid model al constructorului britanic, grație vitezei maxime pe care o dezvoltă, care atinge pragul de 403 km/h!

Tptpdată, sistemul de propulsie anterior menționat care combină un benzinar în opt cilindri și un motor electric nu înseamnă doar performanțe înalte. Complexitatea acestuia ar putea cauza inclusiv incidente neplăcute și dramatice. Un exemplu a fost înregistrat recent, când un prototip al lui McLaren Speedtail aproape că a luat foc.

Inignerii companiei care testau noul hypercar cu trei locuri, au reacționat imediat și au înlăturat orice pericol de aprindere. Ulterior, oficialii constructorului britanic, au anunțat că automobilul respectiv a experimentat o problemă electrică și nimeni nu a avut de suferit în urma incendiului.

Acum, McLaren mai are la dispoziție circa șase luni înainte de a începe asamblarea în serie a lui Speedtail, pentru a se asigura ca astfel de incidente nu se vor mai întâmpla.

Prețul hypercarului britanic cu trei locuri începe de la 1.75 milioane de lire sterline, fără a lua în calcul taxele aferente țării în care se va face înmatricularea.

NICIUN COMENTARIU