Un nou film din seria Mission Impossible, va debuta în data de 27 iulie, iar înainte de premieră cei de la BMW s-au grăbit să arate publicului că a acceptat provocarea de a fi partenerul producției lung metrajului, iar eroul principal va rula pe ultima generașie a sedanului de performanță M5.

Parteneriatul dintre BMW și producătorii filmului, datează încă din anul 2011, când pe marele ecrane apărea Mission: Impossible – Ghost Protocol. Astfel, în noul film vom putea admira o flotă întreagă de modele de la constructorul german cum ar fi: BMW M5, versiunea de top a limuzinei Seria 7, un Seria 5 produs în anul 1986 și chiar și motocicleta R 9T Scrambler.

Totuși vedeta principală care se va manifesta de cele mai multe ori pe toată durata filmului va fi M5, care a fost dotat cu pachetul BMW M Performance Parts, unde se includ oglinzile retrovizoare din fibră de carbon și grila radiatorului finisată în culoarea neagră.

Automobilul condus de Tom Cruise va fi echipat cu același motor propus pe M5-ul în varianta de bază, adică un V8 Twin-turbo de 4.4 litri volum, care cuplat la o cutie automată cu opt rapoarte, livrează 592 de cai putere și 750 Nm cuplu motor. Sistemul de tracțiune integrală ajută sedanul să accelereze de la 0-100 km/h în doar 3.4 secunde și să atingă o viteză maximă de 305 km/h.

Oficialii BMW nu au oferit multe detalii despre restul modelelor care se vor filma în acest lug metraj, însă au menționat că R 9T Scrambler ”va executa trucuri spectaculoase cu o viteză mare, fiind angajat într-o urmărire prin Paris”, iar vechiul Seria 5 se va filma într-o serie de scene de acțiune.

NICIUN COMENTARIU