Am crezut că le-am văzut pe toate când a apărut clipul video cu o femeie care încerca să alimenteze cu benzină vehiculul său electric Tesla Model S. Dar ne-am înşelat! Pe internet a apărut acum material video, cel puţin la fel de ciudat.

Acţiunea se petrece în Marea Britanie. Pe filmările unei camere de luat vederi, observăm cum un Volkswagen negru intra pe un loc de parcare rezervat maşinilor electrice. Asta nu e ceva neobişnuit, pentru că mulţi şoferi obişnuiesc să parcheze pe locurile acestea, deoarece se află mult mai aproape de intrare.

Din maşină coboară două femei şi una dintre ele desface căpacelele aflate pe ventilele roţilor din faţă, după care încearcă să umfle roţile cu încărcătorul de maşini electrice. Prima dată, ea foloseşte ştecherul mare CSS Combo 2 şi încearcă cu el. Gândindu-se probabil că nu funcţionează ştecherul, ea se îndreaptă către micul ştecher CHAdeMO.

Femeia ştia că trebuie umflate anvelopele sau primise avertizare de la sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS). Este bine că a acţionat imediat pentru remedierea situaţiei. Să zicem că poţi fi păcălit să crezi că acele locuri conţin un compresor de aer şi parchezi pe ele. Dar să ridici ştecherul de alimentare şi să nu-ţi dai seama că pe acolo nu are cum să iasă aer, asta e deja prea ciudat.

NICIUN COMENTARIU