VIDEO: O brunetă focoasă şi Volkswagen Arteon, aşa arată un Test Drive Made in Ucraina?

972

Un vloger ucrainean a hotărât să testeze noul Volkswagen Arteon, care deja a cucerit fanii mărcii şi o mulţime de cumpărători noi prin designul şi formele sale futuristice. Pentru un pic de picanterie, acesta a comparat sedanul graţios cu formele prietenei sale focoase.

Pe parcursul a 20 de minute, timp în care tânărul descrie atuurile şi neajunsurile în blogul său, prietena sa îl ajută nemijlocit. Spre exemplu, pentru a demonstra că portbagajul lui Arteon este destul de mare pentru o scenă amoroasă, bruneta se întinde lejer şi îşi demonstrează relieful corpului.

Datele tehnice ale acestui automobil probabil că vă sunt cunoscute deja, însă vă amintim că Volkswagen Arteon se vinde echipat cu unul din trei motoare pe benzină, cel de top fiind 2.0 TSI care dezvoltă 280 CP, sau unul din cele trei propulsoare diesel cu capacitatea cilindrică de 2.0 litri, în trei variaţii de putere de 150 CP, 190 CP sau 240 CP în varianta Bi-Turbo.

Cât despre test drive-ul efectuat de cuplul din Ukraina, nu este foarte clar, cine pe cine a eclipsat, maşina – femeia, sau invers?

 

NICIUN COMENTARIU