(VIDEO) Pe drumurile din Chișinău cedează chiar și SUV-urile! O Honda CR-V filmată cu suspensia ruptă pe strada Albișoara

764

În timp ce conducerea țării ne promite mii de kilometri de drumuri noi și ne spune că au demarat lucrări de renovare a carosabilului pe drumurile naționale din Republica Moldova, în capitală lucrurile stau extrem de prost.

Nu știm cum se explică faptul că Chișinăul este plin de gropi iar prioritar se repară drumurile din afara minucipiului, însă în schimb, tot mai des observăm pe străzi mașini suspensia căror a cedat. Mai nou, chiar și SUV-urile pierd lupta cu găurile de pe carosabil!

Este vorba despre o Honda CR-V, de prima generație generație, care a fost filmată de un alt participant la trafic, în moment ce stătea în mijlocul drumului pe strada Albișoara cu suspensia ”ruptă”!

Desigur nu putem spune dacă elementele suspensiei acestui SUV erau în stare bună sau una deplorabilă și erau gata să cedeze în orice moment. În schimb putem spune că drumurile din Chișinău, mai ales după topirea zăpezii, s-au transformat într-un dezastru, iar despre reparația capitală nici nu merge vorba.

Sursă video: Facebook// ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

Опубликовано Евгением Берекелей Четверг, 21 февраля 2019 г.

NICIUN COMENTARIU