(VIDEO) Prima Toyota Supra de ultimă generație echipată cu motorul legendar 2JZ, a luat FOC!

291

Săptămâna trecută prima Toyota Supra de ultimă generație dotată cu motorul legendar 2JZ a fost scoasă pe un circuit de drift pentru a fi testată. Zilele trecute, din păcate, bolidul a luat foc de două ori la primul eveniment de drift la care a participat!

Daigo Saito este unul dintre cei mai talentati și cunoscuți piloti de drift din lume. Japonezul a avut de-a lungul timpului mai multe masini de competitie care mereu se evidențiau, printre care un Lamborghini Murcielago și un Ferrari 599!

Saito participa acum în campionatul D1GP iar mașina pregătită pentru acest sezon este noua Toyota Supra care ascunde sub capotă celebrul propulsor 2JZ-GTE! În acest weekend, niponul a participat pentru prima dată la volanul noului său bolid, însă ghinion, Supra a luat foc… de două ori.

Prima dată, flăcările au apărut în timp ce pilotul se afla la boxe și ar fi izbucnit din cauza sistemului de evacuare, iar a doua oară chiar pe circuit din cauza unor defecțiuni apărute la conductele de alimentare cu combustibil! Ambele momente au fost surprinse pe cameră și le puteți viziona în cele ce urmează.

NICIUN COMENTARIU