(VIDEO) Record mondial: 170 de mașini și 340 de anvelope pentru a înregistra cel mai mare BURNOUT din lume!

108

Recordurile din lumea auto sunt în mare parte legate de performanțele vehiculelor sau de numărul vânzări, fie că vorbim de volum sau de prețuri. În această ordine de idei, recordul înregistrat recent la Bandimere este unul care merită a fi apreciat pentru originalitate. 

Tentativa, într-un final reușită de record, a avut loc în cursul săptămânii trecute și a implicat 170 de mașini și 340 de anvelope care au fost sacrificate frumos cu această ocazie. Potrivit presei din Statele Unite, norul de fum generat de anvelopele arse a făcut ca acest record să poată să fie mirosit, la propriu, chiar de la câțiva kilometri depărtare de locuitorii din zonă.

Anteriorul record de acest tip a fost realizat în Australia, când 126 de mașini au intrat în Cartea Recordurilor. Americanii așteaptă acum omologarea noului record, însă ceva ne spune că e doar o chestiune de timp și o formalitate, până când cifrele vor cădea din nou la datorie când vine vorba de numărul de mașini care pot face burnout în același timp.

NICIUN COMENTARIU