Camerele video de supraveghere al unui centru comercial din capitală au surprins isprava unui şofer cu un comportament mai puţin adecvat. Aflat la volanul unui SUV, acesta a reuşit să avarieze două maşini parcate regulamentar, să doboare un gard metalic şi lăsând maşina pornită a plecat de la locul faptei!

Nu cred că ne putem explica ce a fost în mintea acestui bărbat, care încă de la bun început, dădea semne de întrebare. Felul în care brusca accleratorul şi frâna, intrând în parcarea centrului comercial UNO, adiacentă unei străduţe publice, însă nu a trezit dubii nimănui, aşa cum populaţia este deja obişnuită să vadă tot felul de anomalii.

În continuare însă, individul a accelerat brusc şi s-a înfipt în cele două automobile care staţionau în preajmă. Cum pedala acceleratorului era probabil culcată la podea acesta şi-a continuat drumul până s-a înfipt într-o construcţie metalică, unde a şi rămas blocat.

Din fericire niciunul din pietonii aflaţi în preajmă nu au avut de suferit deşi erau practic la un pas de tragedie. Culmea, şoferul a coborât din maşină, şi-a luat valizele şi a plecat! Potrivit unor portaluri de ştiri, acesta a fost ulterior identificat şi reţinut de către poliţişti. Acum bărbatul riscă să rămână fără permisul de conducere şi ca bonus, câţiva ani de închisoare.

NICIUN COMENTARIU