Uneori, distracția se poate sfârși prost, departe de cum și-ar fi imaginat proprietarul acestui Mustang, care după o serie de donuts cu pedala la podea și-a petrecut iubita pe ultimul drum.

Toată admirația și suportul entuziaștilor auto nu l-au ajutat prea mult pe posesorul acestui Ford Mustang. Din motive necunoscute, sportcarul american, a luat foc la scurt timp după o prestație cu cerculețe lăsate pe asfalt și mult fum din anvelope încinse. Se pare că în egală măsură s-a încins și motorul pentru că o flacără apărută sub mașină s-a transformat ulterior în incendiu.

Au încercat în zadar să deschidă capota și să localizeze incendiul și nici extinctoarele nu au fost de mare folos, Mustang-ul a ars practic în îngregime. Au reușit să salveze doar posteriorul mașinii, care cel mai probabil că va ajunge la piese acum.

Supercaruri exotice, cuprinse de flăcări după o rafală de explozii din sistemul de evacuare am mai văzut, dar nu și Mustang-uri.

De menționat că publicul prezent nu a întârziat să facă glume pe seama celor întâmplate, ”cu cât vinzi farurile sau roțile” fiind dintre cele mai frecvente fraze adresate proprietarului.

NICIUN COMENTARIU