(VIDEO) Și-a transformat un E-Class de taxi într-un E63 AMG! Vezi ce modificări i-a aplicat

515

Și-a propus să-și modifice E-Class-ul la maxim și să-l transforme într-un AMG veritabil. Deși motorul diesel instalat din uzină încă este păstrat, proprietarul mașinei promite că după modificările vizuale urmează și partea tehnică.

Este vorba despre un georgian care are în proprietate un Mercedes-Benz E-Class în caroseria W212. De-a lungul vieții sale, sedanul german a fost folosit pe post de taxi și a parcurs 400.000 de kilometri. Acum, bărbatul vrea să-i dăruiască o nouă viață și un nou aspect.

Pentru ca să fie observat prin mulțimea de mașini, omul nostru a decis să aplice tratamentul AMG și a pregătit chiar și un material video unde povestește despre modificările aplicate la nivel de caroserie.

După cum am spus și anterior, transplantul de motor încă nu a fost făcut, astfel că sub capotă se află unitatea diesel de 2.1 litri volum care dezvoltă 136 de cai putere.

Amintim că, Mercedes-AMG E63 este pus în mișcare de un motor V8 Bi-turbo de 5.5 litri volum, care oferă 585 CP. În versiunea de top, sedanul nemțesc este dotat și cu o tracțiune integrală care îl face capabil să accelereze de la 0-100 km/h în doar 3.6 secunde.

NICIUN COMENTARIU