Tesla Model X este al doilea cel mai popular model din gama producătorului american de EV-uri care de ceva vreme este disponibil şi în Europa. Iar după cum bine ştiţi, cele mai răspândite vehicule Tesla sunt în Norvegia, unde fiecare a treia maşină nouă achiziţionată este un EV.

Tot din Norvegia vine un nou test, cam ciudat de felul lui, dar care totuşi reflectă o posibilă situaţie din viaţă. Trei bărbaţi, dintre care doi sunt proprietari Tesla Model X, au decis să verifice cât de sensibili şi de siguri sunt sensorii portierelor care sunt acţionate electric. Pentru acest test au ales mai multe produse, printre care crenvurşti, banane, castraveţi şi chiar morcovi, obiecte care ar putea fi asociate cu degetele unie mâini, spre exemplu.

Autorii videoclipului au testat astfel cât de sigure sunt portierele maşinii pentru pasagerii săi, în special cele din spate de tip gullwing. Rezultatele sunt un pic cam şocante iar imaginile video ne demonstrează şi de ce. Iată că nu e totul atât de frumos şi eco şi sigur precum pare.

NICIUN COMENTARIU