Se spune că motoarele turbo-aspirate nu sună la fel de frumos ca cele aspirate natural. O fi o parte de adevăr și în asta, însă noi le acceptăm pe toate și de aceea te invităm și pe tine să le asculți ”vocea”. Și nu doar să le auzi cum sună ci și să ne spui cărui sportive îi aparține sunetul de motor auzit.

Primul din listă este un Ferrari 488 GTB, modelul care marchează revenirea la era turbo pentru Ferrari. Are un motor de 3.9 litri volum, V8, twin-turbo și dezvoltă 661 de cai putere. Următorul pe listă este un Ford GT, care utilizează serviciile unui V6 de 3.5 litri volum, la fel turbo-aspirat și care este capabil să livreze 647 de CP. Ultimul din listă este McLaren-ul 720S ce împachetează un V8 de 4.0 litri volum și un total de 710 cai putere.

Britanicul s-a afirmat deja în nenumărate teste și este la moment cel mai cotat supercar din toate cele trei. Doar că, videoclipul de mai jos nu este despre ele ci despre voi, cititorii AutoExpert și automobiliști pasionați. Pentru voi este acest test în care vă provocăm să ne spuneți fiece sunet de motor cărei mașini aparține.

Iar dacă nu vă reușește, scriți măcar ce supercar v-ar furat inima!

NICIUN COMENTARIU