(VIDEO) Un Audi Q7 de generație nouă, a acroșat un BMW, un Troleibuz și s-a oprit într-un stâlp. Daună totală!

9035
Audi Q7, accident troliebuz, Chisinau, dauna totala

Incidentul a avut loc pe strada Petricani din capitală, ieri, 8 noiembrie. Din imaginile video se poate vedea că SUV-ul din Ingolstadt a avut de suferit daune majore.

Încă un neamț atacă transportul public rămas în exploatare. Din puținele troleibuze din parcul RTEC care încă mai circulă fără să le cadă roțile sau să zboare Cayenne-uri prin ele, iată că încă unul va rămâne un timp pe dreapta, după ce un Audi Q7 l-a ”atacat” pe la spate.

Circumstanțele, ca și cauza accidentului urmează a fi stabilite. La prima vedere însă se poate spune că șoferul Q7-lui nu a calculat distanța rămasă pe bandă și a lovit cu partea laterală stângă troleibuzul, după care a fost aruncat în stâlp.

Pe traectoria SUV-ului din fericire nu se afla nici un pieton, decât gardul metalic, care pe semne că nu va fi prea curând reparat.


Se poate spune cu siguranță că mașina este acum daună totală. Mai mult de 70% din suprafața acestui SUV a avut de suferit.

În internet au apărut apoi și imaginea unui E60, la fel accidentat de torpilă nemțească cu indicile Q7 pe portbagaj! Se pare că Audi a făcut mai multe victime.

NICIUN COMENTARIU