După ce au testat o Lada Niva, un grup de tineri americani s-au apucat şi de un VAZ-2101 care a lucrat în miliţia sovietică rusă, iar acum se află în SUA şi uimeşte publicul oraşului Los Angeles.

Pavel Suslov este un tânăr vloger rus, care trăieşte în Los Angeles, California. Acesta deţine un canal de Youtube pe care şi a postat o serie de video clipuri în care amicii săi, americani de origine, testează maşinile produse în URSS şi se arată extrem de uimiţi sau amuzaţi de vehiculele ruseşti.

De această dată, Pavel i-a rugat pe americani să testeze un VAZ-2101, cu anul de producţie 1977, dar nu este o simplă Lada, ci o adevărată maşină folosită de poliţiştii rutieri acum 40 de an. Deşi vârsta berlinei este destul de mare, totuşi aceasta arată impecabil.

Anume de starea maşinii şi de felul în care aceasta este păstrată, mereu în curăţenie şi grijă, au fost uimiţi americanii. Tinerii au rămas cu gura căscată când au deschis capota şi au văzut o curăţenie de invidiat şi o stare ideală a elementelor motorului. Totuşi nu au lipsit şi momentele în care aceştia s-au amuzat pe seama VAZ-ului, în special când au aflat că vehiculul organelor de drep care trebuia să reuşească să reţină răufăcătorii, are un motor de doar 75 de cai putere şi foloseşte o cutie mecanică.

Ei bine, pentru a înţelege cât de uimiţi au fost tinerii americani de maşina care la noi în ţară nu prea impresionează pe cineva, vă invităm să vizionaţi materialul video de mai jos şi să ne spuneţi în comentarii ce impresii va lăsat acest VAZ-2101 neobişnuit.

NICIUN COMENTARIU