Un șofer din capitală a fost reținut de către ofițerii de patrulare fiind în stare de ebrietate, însă odată ce a fost stopat de oamenii legii aceasta a început să facă show și chiar să afirme că nu a fost el la volanul automobilului!

Potrivit Poliției de Patrulare, în timpul operațiunii petrecută în sectorul Botanica, a fost observat un autoturism de model Dacia Logan, care se deplasa neuniform pe strada Grenoble din capitală. Ulterior, automobilul a fost somat. Inițial conducătorul auto a ignorat cerințele agenților de a stopa și a continuat deplasarea. Astfel, vehiculul a fost urmărit, iar într-un final aproximativ peste 700 metri a fost oprit forțat.

Șoferul, în vârstă de 25 de ani, din Chișinău a încercat să se eschiveze de la fața locului. La rugămintea agentului de patrulare de a prezenta actele necesare, acesta a comunicat că nu dispune de ele și a negat că s-ar fi aflat el însuși la volan. După câteva tentative de a obține actele, poliția a aplicat forța fizică și mijloace speciale.

Tânărul a fost urcat în autopatrulă și escortat la sediul Poliției. Acesta va fi documentat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate sau sub influenţa altor substanţe.

În urma testării cu dispozitivul Drager a fost constatat o alcoolemie de 0,66 mg/l în aer expirat. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul riscă închisoare de la unu la 5 ani sau amendă în valoare de 50 de mii de lei.

NICIUN COMENTARIU