(VIDEO) Un șofer din Ucraina disciplinează cu pumni pietonii care trec neregulamentar!

493

Comportamentul inadecvat al pietonilor este foarte des întâlnit. Deși pericolul de trecere în locuri neregulamentare este extrem de mare și deseori se poate sfârși tragic, totuși majoritatea pietonilor se lenevesc să parcurgă drumul până la trecere și aleg să-și riște viața doar pentru a economisi câteva minute.

Lucrurile stau mai prost pentru șoferii vehiculelor, care sunt nevoiți mereu să stea cu ochii în patru, pentru a observa la timp un pieton ce în sens direct se aruncă sub roțile mașinilor. Ce nu știu pietonii este că un automobil este mai greu de oprit decât corpul unui om, însă ei spun că nu îi privește și învinuiesc automobiliștii de fiecare dată. Faza proastă este că, dacă din nefericire lovești un pieton și acesta moare, riști să primești ani de închisoare pentru omor din culpă.

Dar se pare că nu toți automobiliștii au nervi de fier. Recent, a devenit viral un material video, filmat în regiunea Dnepropetrovsk din Ucraina, unde un șofer care era aproape de a lovi un pieton ce traversa neregulamentar, a oprit brusc automobilul a coborât și l-a luat la pumni pe pieton! Ba mai mult, în același timp încă două persoane traversau șoseaua în același loc, evident acestea la fel și-au luat lecția dură de disciplină.

Deși metoda aplicată este una destul de dură, șoferul desigur poate fi înțeles. Voi cum ați proceda în așa caz?

NICIUN COMENTARIU