După prezentarea noului BMW X7, fanii mărcii dar și entuziaștii auto, au luat în derâdere grila radiatorului care a devenit impresionant de mare. Totuși aceasta nu a devenit enormă peste noapte, ci se mărea treptat pe parcursul anilor.

Pentru a ilustra schimbarea grilei și diferența față de cea folosită acum 30 de ani, jurnalistul auto Jason Cammisa a decis să facă efortul dea schimba grila lui X7 cu a unui BMW Seria 3 E30 și viceversa, iar rezultatul a devenit pe atât de amuzant pe cât și de șocant.

Chiar dacă nu este tocmai potrivit să comparăm cele două modele, deoarece fac parte din segmente diferite, nu putem să nu ne minunăm de cum arată o grilă de X7 montată pe „un frate mai mic”.

Dar, da, proporţiile de design sunt puţin absurde. Grila lui X7 de care s-a tot vorbit pe Internet are 16 centimetri înălţime şi 32 centimetri lăţime. Fiecare producător de automobile şi-a dezvoltat modelele pentru a fi mai mari decât cele vechi. Însă la cei de la BMW, contrastul între vechi şi nou este probabil cel mai palpabil și evident.

 

NICIUN COMENTARIU