Ne plângem de cele mai proaste drumuri din ţară, însă iată că „din fericire”, nu suntem singurii din lume. În România, poate fi remarcată o situaţie oarecum similară, în care autorităţile nu prea îşi bat capul de problemele şoferilor.

Fără îndoială că nu putem compara drumurile din Chişinău cu cele din Bucureşti, cine a vizitat inima României ştie că se circulă mult mai ok iar raportul asfalt/gropi/pământ este mult mai bun. Însă atât într-o capitală, cât şi în cealaltă, şoferii se plâng de drumuri proaste şi gropi nenumărate. Şi iată de ce!

Imaginea de mai sus, reflectă o situaţie pe cât de tristă pe atât de amuzantă în care, şase automobilişti, unul după altul, au tras pe dreapta, pentru că şi-au bubuit anvelopele într-o gură de canalizare rămasă fără capac! Nu putem fi siguri dacă toţi şase au urmat unul după altul, sau doar ei au fost ghinioniştii care nu au reuşit să evite groapa.

Asta deoarece, potrivit autorului imaginilor, cineva ar fi furat capacul pentru fier vechi, iar lipsa acestuia o plătesc automobiliştii.

„6 pene de cauciuc in acelasi canal fara capac. Felicitari primariei ca pana in anul 2017 nu a reusit sa puna capace de canal cu balama ca sa nu se mai fure. Azi 16.05.2017, Serban Voda 270, sector 4, Bucuresti” a scris Andrei Nica pe profilul său de Facebook.

Ulterior, a venit şi poliţia care a „rezolvat problema”.

NICIUN COMENTARIU