Porsche Performance Drive – ziua uşilor deschise

29

Porsche Performance Drive – ziua uşilor deschise

Compania Porsche reuşeşte în ultimii ani să ne uimească prin faptul că organizează eveniemente din ce în ce mai excentrice. În lista acestora merită pe deplin să fie inscris şi Porsche Performance Drive – un roadtrip special, desfăşurat în acest an deja pentru a doua oară, o competiţie al cărei scop a fost de a identifica jurnaliştii auto ai cărei ţări (dintre cele din Europa centrală şi Europa de Est) pot să economisească cel mai bine combustibilul, fiind concomitent obligaţi să se încadreze în intervalele de timp programate special.

Echipa Moldovei, din care a făcut parte şi Auto Expert, era formată din următorii membri: A. Tabuica, C. Mihălachi, V. Morar şi O. Munteanu, a avut în calitate de „armă pentru luptă” noul Porsche Cayenne S Diesel, pregătit special pentru competiţie. Spre deosebire de versiunea standart, acest crossover există doar în număr de 10 exemplare, unul dintre care poate fi admirat chiar la showroom-ul Porsche din Chişinău!

În esenţă, este acelaşi Cayenne S Diesel, care a şi fost gazda specială a evenimentului organizat de Porsche Center din Moldova cu ocazia încheierii Porsche Performance Drive, despre care merită să menţionăm că, dacă ţinem cont de faptul că nu am avut experienţa necesară, ne mândrim mult că am reuşit să obţinem respectiva performanţă. Am ajuns la final pe locul doi, ceea ce pentru noi, echipa din Moldova, a însemnat aproximativ echivalentul al primului loc! Evenimtentul organizat de reprezentanţii din Moldova ai renumitei companii din Stuttgart s-a evidenţiat mult şi prin scopul său de a le oferi invitaţilor posibilitatea de a testa unele dintre cele mai noi modele marca Porsche, printre care se afla chiar Cayenne-ul participant la cursa Porsche Performance Drive. S Diesel e în continuare un veridic Cayenne, 5,7 secunde pentru acceleraţia de la 0 la 100 km/h şi 252 km/h ai vitezei maxime servind drept unele dintre cele mai reuşite argumente.

A fost un eveniment memorabil, faimosul Porsche Performance Drive, iar cel mai mult uimeşte chiar posibilitatea de a fi parcurs de către orice doritor de a plăti de la 81550 Euro pentru a deveni proprietarul unui Porsche Cayenne S Diesel (preţul de bază al acestui model în Moldova) traseul de la Chişnău până la circuitul Slovakianring. Ce ziceţi, sunteţi gata de o asemenea aventură? Dacă aveţi un răspun afirmativ, Porsche cu siguranţă vă va oferi suportul cel mai potrivit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ