Tourism Auto Party

59

În perioada 10-13 aprilie 2014, Moldexpo în parteneriat cu clubul auto ,,BMW Moldova” a organizat un show auto incendiar.

În prima zi a evenimentului vizitatorii au avut ocazia să facă cunoştinţă cu automobilele expuse la “Tourism Auto Party”, în pavilionul cu numărul 3 de la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” , printre ele un loc fruntaș ocupându-le modelele BMW, începând de la clasicile Seria 3 și Seria 5 din anii ’80, și până la actualele Z4 și Seria 4 Coupe. De la show nu au lipsit nici cele mai sportive și cele mai tunate vehicule bavareze.

Auto Party1

La manifestație și-au făcut apariția și SUV-urile Mini Countryman, prezentate sub patronajul aceleași companii BMW, cărei în prezent îi aparține brandul Mini. La polul opus al lumii off-road, Jeep Trial Cross a adus două vehicule de tot-teren: o Toyota și un Jeep modificate extrem de radical.

Din programa show-ului auto au făcut parte și câteva mașini clasice, cum ar fi legendarul francez Citroen 2CV și o pleiadă de modele GAZ.

Un loc important i-a revenit și micuțului Smart Roadster cu motor de la motocicleta Suzuki GSX-R și cu uși cu deschidere de tip Lambo.

Auto Party7

În a doua și a treia zi vizitatorii expoziției au fost martorii unui „Karting – show” – organizat în spaţiul expoziţional deschis, a clipelor de autoslalom și au avut oportunitatea de a învăța trucuri de conducere în condiţii extreme (master-class prezentat de către un profesionist în domeniu).

După expoziția Auto Mall 2014 și debutul SUV-ului Porsche Macan pe piața locală, ”Tourism Auto Party” și-a spus cuvântul în plină voce, oferindu-le pasionaților auto o nouă porție de adrenalină și clipe de neuitat.

Text: Dionis NICOLAI

Auto Party3

Auto Party2

Auto Party8

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ