După automobile, tehnologii și performanțe, marii constructorii se întrec și la stabilit recorduri mondiale cu ajutorul creațiilor sale. De exemplu, M5 a stabilit recordul pentru un drift continuu, M2-ul a ochit mai multe baloane cu laserul, timp de 60 de secunde, iar acum cu o Skoda, a fost prinsă săgeata, în zbor!

Instructorul de arte marțiale, Markus Haas, a încercat practic imposibilul, să prindă o săgeată lansată de campioana olimpică Laurence Baldauff. În câțiva pași, totul arată extrem de simplu, la prima vedere cel puțin. Mașina se deplasează cu o anumită viteză, se aruncă săgeata din arc, Octavia accelerează iar omul care a ieșit pe trapă o prinde din zbor!

Astfel cehii au subliniat cum nu se poate mai bine caracterul sport al break-ului Octavia RS, care împachetează 245 de cai putere și 370 Nm de cuplu motor, storși din unitatea de 2.0 litri volum, cuplată la transmisia DSG. De la zero la prima sută, Octavia RS accelerează în 6.6 secunde, iar cu niște calcule matematice de precizie, experimentul ar trebui să reușească din prima.

Acum că inginerii și-au făcut treaba cum nu se poate mai bine, totul este în mâna celui ce stă pe trapă!

NICIUN COMENTARIU