GAZelle Next este cel mai nou vehicul utilitar produs de ruşi în care poţi găsi o funcţie absolut neobişnuită. Jocul TETRIS, care tot de ruşi a fost inventat cândva. Doar că pentru a-l activa aici trebuie să înveţi un întreg ritual.

Şi nu în zadar am folosit acest termen, pentru că într-adevăr trebuie să reţii o combinaţie de mişcări şi butoane de apăsat pentru a porni jocul. Le puteţi găsi şi în videoclipul de mai jos, însă pentru cine nu cunoaşte limba rusă aveţi mai jos lista de acţiuni de întreprins.

Întâi de toate, porniţi motorul, după care, de trei ori, activaţi semnalizatorul de direcţie dreapta, de două ori porniţi flash-ul de fază lungă, apăsaţi de cinci ori ambreiajul şi apoi ridicaţi turaţiile motorului până la cel puţin 2.000 de rotaţii pe minut. Imediat după vă va apărea pe acel mic display jocul TETRIS!

De remarcat că testul a avut loc într-un automobil absolut nou, după cum precizează autorul videoclipului, iar odată ce opreşti motorul dispare şi jocul. Sunt curios dacă include în memorie cele mai mari recorduri după punctaj 😀

GAZelle Next se produce începând cu anul 2013 şi vine echipat cu un motor la alegere, fie de 2.8 litri Cummins fie cel de 2.7 litri UMZ Evotech.

NICIUN COMENTARIU