Manifattura Automobili Torino, prescurtat MAT şi New Stratos Gbr, sunt companiile care vor să readucă numele acestui supercar simbolic pe limbile tuturor, în cadrul primului Salon Auto Internaţional din Eropa din acest an, Geneva Motorshow 2018.

Producţia maşinii va fi limitată la 25 de unităţi, iar aceasta nu este singura asemănare cu predecesorul său. Prototipul ar trebui să semene foarte mult şi la capitolul design, cu vechiul Stratos, aşa cum se poate remarca în pozele cu un concept mai vechi, iar sub capotă se promite o cifră de 550 de cai putere, din nou, apropiată cu bolizi din Grupa B, care aveau 560 CP.

În ce priveşte preţul maşinii, acesta începe de la £600.000 de lire sterline, sau echivalentul a circa 835.000 de dolari, scrie carscoops.com. Potrivit lor, preţul maşinii ar depăşi cu aproximativ 300.000 de dolari, costul unui model original din anii 1974-1976.

Designul conceptului, prezentat în 2010, îl puteţi vedea în pozele de mai jos, însă cum va arăta maşina într-un final, vom putea să vă arătăm doar când ajungem la Geneva! Ah da, sportiva nu va mai fi numită Lancia…

NICIUN COMENTARIU