GENEVA: Mazda câștigă titlul pentru cel mai reușit concept

387

Prototipul Mazda Vision Coupe a fost numit cel mai reușit concept car al anului 2018, în cadrul evenimentului Car Design Night, care a avut loc la Salonul Auto de la Geneva. Conceptul câștigător a fost prezentat pentru prima dată la Salonul Auto de la Tokyo, în luna noiembrie a anului 2017.

Învingătorul concursului a fost ales de un juriu format din 18 specialiști. Printre jurați se numărau șefi ai diviziunilor de design din cadrul brandurilor de talie internațională, însă căror mărci anume aceștia aparțineau nu a fost specificat.

Defapt aceasta nu este primul premiu câștigat de Mazda Vision Coupe. La salonul Auto de la Paris în primăvara anului trecut, prototipul a fost numit cel mai frumos concept car al anului 2017.

Specificăm că Mazda Vision Coupe, reprezintă un coupe cu patru uși înfrumusețat cu un set de jante futuristice cu diametrul de 21 inch. La proiectarea salonului au fost folosite materiale precum piele și lemn natural, iar în toată partea de sus a bordului este instalat un display.

NICIUN COMENTARIU