Kia pune accentele finale pe noul model Cee’d. Prototipul camuflat al vehiculului a fost captat recent de fotografii spioni. Inspirat din conceptul Proceed, noul model a primit blocuri optice LED, prize de aer sport în bara faţă şi proiectoare anticeaţă unghiulare.

Dacă ar fi să ne axăm asupra detaliilor, observăm un unghi mai înclinat al parbrizului, jante din aliaj şi blocuri optice din spate LED. Deşi Kia nu oferă multe detalii şi informaţii despre noul Cee’d, conducătorul departamentului de cercetare şi dezvoltare al producătorului corean de automobile, Dr. Woong-Chul Yang, a declarat mai devreme că vehiculul va fi dotat cu un sistem hybrid de 48 de volţi.

Se presupune la fel că, gama de motoare folosite pentru noul Cee’d, va fi împumutată de la Hyundai i30, respectiv ar trebui să ne aşteptăm la un propulsor turbo în trei cilindri de 1.0 litri volum capabil să dezvolte 120 CP, un motor de 1.4 litri volum la fel dotat cu o turbosuflantă, care stoarce 140 de cai putere şi un diesel cu capacitatea cilndrică de 1.600 centimetri cubi care dezvoltă 110 CP sau poate fi forţat să livreze 136 CP.

NICIUN COMENTARIU