GENEVA: Peste 5.000 CP la standul BRABUS

1082

Atelierul de tuning Brabus, care se specializează pe modificarea modelelor Mercedes-Benz și-a prezentat exponatele în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Aceștia au adus o gamă întreagă de mașini începând cu SUV-uri și terminând cu două modele clasice restaurate în totalitate.

Una din cele două exponate clasice este legendarul Mercedes-Benz 300 SL Roadster în caroseria W198, care se arată întro stare impecabilă, cât tehnică atât și estetică. La fel ar trebui menționat SUV-ul BRABUS Adventure 4×4², construit la baza G-Class-ului în varianta 4×4², care a primit o serie de elemente specifice vehiculelor de off-road și un interior luxos.

Fiecare model expus a primit un pachet de modificări la compartimentul tehnic care forțează motorul stoc și adaugă un plus de cai putere și cuplu motor. Însă cele mai vizibile și simțitoare modificări sunt desigur la capitolul design. Aici specialiștii atelierului au oferit modelelor câte un body kit aerodinamic și au retapișat cu materiale scumpe interiorul.

În continuare vedeți pozele cu toate modelele expuse de atelierul de tuning BRABUS la salonul elvețian.

Mulțumim partenerului general al expediției noastre, Lukoil Moldova, pentru suportul acordat echipei AutoExpert.

BRABUS Adventure 4×4²

Brabus 850 GLS63 4Matic

BRABUS 800 S-Class

BRABUS 800 S-Class Coupe

BRABUS 900 S-Class

BRABUS Ultimate 125

BRABUS Classic

NICIUN COMENTARIU