Compania Skoda anunţă despre prezentatrea facelift-ului modelului Fabia. Acesta urmează să debuteze în mai puţin de o lună, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Compacta a primit un design nou pentru partea din faţă, blocuri optice LED şi câteva motoare noi.

Noua Fabia, va fi propusă cu o serie de propulsoare cu capacitatea de un litru volum, dintre care două aspirate natural, unde primul dezvoltă 60 CP iar al doilea 75 CP şi două turbo motoare TSI de 95 CP şi 110 CP. Toate motoare sunt cuplate la o cutie mecanică cu şase trepte, iar pentru modelul de vârf TSI, este propusă o cutie robotizată cu şapte rapoarte şi dublu ambreiaj.

Lista dotărilor noului model Fabia include blocuri optice LED din faţă şi din spate, un sistem multimedia proiectat printr-un display cu diagonala de 6,5 inch, care oferă un sistem de navigare, Apple CarPlay, Android Auto şi MirrorLink.

Lista asistenţilor electronici ai modelului a fost suplinită cu sistemul de monitorizare a zonelor moarte, sistemul de asistenţă la ieşirea din parcare în marşarier şi funcţia de control automat al fazei lungi de lumină.

Din momentul premierei mondiale a primei generaţii Skoda Fabia în anul 1999, au fost vândute peste 4.000.000 de exemplare a compactei. Modelul Fabia se clasează pe locul trei după popularitatea din toată gama modelelor Skoda.

NICIUN COMENTARIU