Compania Skoda, va prezenta la Salonul Auto de la Geneva versiunea de vârf a crossoverului Kodiaq – Laurin & Klement. Versiunea numită în cinstea fondatorilor mărcii, va primi o serie de soluţii stilistice exclusive şi o listă extinsă de dotări.

Skoda Kodiaq Laurin & Klement se va diferenţia la exterior de modelul de bază printr-o grilă cromată a radiatorului, jante din aliaj cu diametrul de 19 inch şi o bară spate cu elemente metalice. Această versiune se va livra din start cu blocuri optice LED şi scaune cu reglaj electric şi memorie.

Pe lângă acestea, Kodiaq Laurin & Klement, va primi sistemul ambient lights, pedalier din aluminiu, oglindă retrovizoare cu întunecare automată şi un sistem audio marca Canton. Interiorul va fi tapiţat cu piele iar elementele decorative vor fi acoperite cu lac de cea mai înaltă calitate.

Gama motoarelor versiunii de top al SUV-ului, va fi alcătuită dintr-un benzinar turbo TSI de 1.5 litri volum, care dezvoltă 150 de cai putere şi un propulsor de 2.0 litri volum care a fost forţat să dezvolte 190 CP. Pe lângă acestea, Skoda Kodiaq Laurin & Klement, va oferi şi două unităţi diesel, ambele de 2.0 litri volum, primul dintre care va oferi 150 CP şi al doilea 190 CP. Toate motoarele vor fi cuplate cu o cutie roboizată cu şapte rapoarte şi dublu ambreiaj, iar versiunile cu tracţiune integrală cor putea fi opţional dotate cu o suspensie adaptivă.

NICIUN COMENTARIU