GENEVA: Vezi ce bijuterii a expus atelierul TechArt la salonul elvețian

135

Unul din cele mai populare și așteptate ateliere de tuning la Salonul Auto de la Geneva este TechArt. Ca de obicei acesta nu și-a lăsat admiratorii fără emoții și a adus câteva exemplare tunate la cel mai înalt nivel.

Standul atelierului a fost înfrumusețat de cinci automobile marca Porsche. Primul care atrage privirea datorită culorii sale roșii este coupe-ul de înaltă preformanță Porsche 911 GT3, care a primit o serie de elemente din carbon la exterior, jante forjate cu diametrul de 20 de inch, etriere de perfomanță rezistente la temperaturi înalte și un eleron special pregătit de specialiștii atelierului. Interiorul a fost tapițat cu Alcantara și la fel cuprinde o mulțime de elemente din fibră de carbon.

Un alt exemplar extravagant este modelul TechArt GT Street R, construit la baza lui Porsche 911 Turbo S Cabriolet. Acesta a primit un body kit aerodinamic care include un splitter din carbon pentru bara față și un difuzor impresionant la bara spate. Pachetul de tuning al trenului de propulsie TechArt Engine PowerKit ii oferă acestei decapotabile un total de 720 CP și 920 Nm cuplu motor. Accelerarea lui GT Street R de la 0-100 km/h durează 2.6 secunde, iar viteza maximă atinge pragul de 340 km/h.

Aceste exemplare dar și altele care au fost expuse de compania TechArt la Salonul Auto de la Geneva, le puteți vedea mai jos în fotografiile pregătite de redacția noastră.

Iar pentru că AutoExpert își iubește cititorii, am pregătit și un concurs pentru voi, detaliile vor apărea în curând, fiți cu ochii pe noi!

Mulțumim partenerului general al expediției noastre, Lukoil Moldova, pentru suportul acordat echipei AutoExpert.

NICIUN COMENTARIU