Compania Hyundai a prezentat primele fotografii ale noului Sante Fe şi a dezvăluit câteva detalii despre mult aşteptatul SUV. La moment se cunoaşte cu certitudine că pe piaţa sud coreeană, vehiculul se va vinde cu două motoare diesel, primul de 2.0 şi al doilea de 2.2 litri volum şi un benzinar turbo cu capacitatea de 2.0 litri. Toate motoarele vor fi cuplate la o cutie automată cu opt trepte.

Hyundai Santa Fe, mai devreme văzut de multe ori pe imagini render, a primit totuşi stilistica deja folosită pentru modelul Nexo. În special asemănările dintre cele două modele se observă la nivelul blocurilor optice din faţă şi grilei radiatorului.

Lista dotărilor noului SUV coreean include sistemul BlueLink 2.0, care permite cu ajutorul smartphone-ului dirijarea funcţiilor principale ale automobilului şi primirea datelor de pe computerul de bord. La fel noul Santa Fe va fi echipat cu sistemul de de recunoaştere a vocii care se bazează pe tehnologia intelectului artificial.

În prezent Hyundai Santa Fe, este vândut în versiunile cu cinci şi şapte locuri pentru pasageri. Modelul se echipează cu un benzinar de 2,4 litri volum care dezvoltă 171 CP, şi un propulsor pe motorină de 2,2 litri volum capabil să stoarcă 200 de cai putere.

NICIUN COMENTARIU