LIVE Geneva: Am văzut cu ochii proprii primul vehicul zburător de serie! PAL-V Liberty

241

Ar fi fost frumos să vedem cum acest automobil aterizează direct în pavilionul Palexpo, la Geneva Motor Show, însă chiar și simplul fapt că vedem un vehicul de viitor în ”carne și oase” este suficient pentru a ne lăsa maxim impresionați. Priviți pozele de mai jos și veți înțelege cu ce avem de-a face.

PAL-V Liberty este primul vehicul care poate zbura la înălțimi și care a ajuns de la etapa de prototip la maturitate cu pași siguri. Costă în jur de 399.000 de dolari și deja la anul, în 2019 primii clienți vor avea ocazia să piloteze mașinăriile PAL-V Liberty. Metamorfoza de la automobil la elicotper-aeroplan se face în circa 5-10 minute, după care motoarele Rotax intră în acțiune și ridică deasupra pământului ceea ce vedeți aici în poze!

Primile modele, numite Liberty Pioneer Edition, vor costa 599.000 de dolari și se adresează celor mai nerăbdători sau mai răsfățați clienți. Asta deoarece, pentru ei, primile exemplare vor fi lucrate cu un interior deosebit, dar și o culoare de exterior diferită.

Mulțumim partenerului general al expediției noastre, Lukoil Moldova, pentru suportul acordat echipei AutoExpert.

NICIUN COMENTARIU