Mansory și-a demonstrat talentul pe cel mai nou model de Rolls-Royce Phantom

465

Doar cei de la Mansory au curajul să experimenteze pe mașini exorbitant de scumpe și de luxoase și tot ei sunt cei care au tunat cel mai nou model de Phantom. Limuzina a fost expusă la Salonul Auto de la Geneva și poartă numele de Bushukan Edition.

În compania unui Bentley, Ferrari, Aston Martin, Bugatti, Panamera și chiar și un S-Class, tatăl limuzinelor arată chiar bine de tot. Spun asta pentru că de obicei, Mansory este la un pas de a transforma un automobil aproape perfect într-un vehicul hidos și plin de elemente de tuning care nu prea îi fac față. Nici nu voi pretinde că este o adevărată operă de artă, dar de la bun început, modificarea unui Rolls-Royce este pe bun drept, o probă de examene pe care puțini le-au susținut.

Caroseria finisată bi-color, elemente cromate, un bodykit extravagant, lumini de zi adiționale, jante de 24 de inch și un motor V12, modificat să producă 610 cai putere, Phantom Bushukan Edition se prezintă în fața voastră pentru o notă finală.

Eforturile inginerilor și designerilor Mansory merită apreciate, însă dacă vă place cu adevărat ce a ieșit, să ne spuneți și nouă.

Mulțumim partenerului general al expediției noastre, Lukoil Moldova, pentru suportul acordat echipei AutoExpert.

NICIUN COMENTARIU