Mercedes-Maybach Vision deconspirat înainte de prezentarea oficială!

594
Mercedes-Maybach Vision

Acum cîteva zile cei de la Mercedes au postat cîteva imagini teaser cu silueta coneptului care urma să fie prezentat la Pebble Beach Concours d’Elegance, care va vea loc la data de 21 August! Totuși, pe net au apărut deja imaginile cu viitorul concept eleganța căruia merită toate aplauzele noastre!

Așa cum era de așteptat, mașina măsoară 6 m lungime și seamănă mult cu Maybach Excelero, concept prezentat în 2004.

Mercedes-Maybach Vision

Mașina vine cu o capota alungită și o grilă a radiatorului cromată cu guri de aeresire de dimensiuni impunătoare. Toate acestea își găsesc continuitatea cu o pereche de faruri LED ultra slim.

Mercedes-Maybach Vision

Noul concept a preluat ideile de design implimentate pe coupe-urile de serie cum ar fi noul SL, o cabină retrasă în spate și portiere gullwing.

Mercedes-Maybach Vision

La interior, găsim un habitaclu High Tech, un display heads-up de dimensiuni impunătoare care pornește de la o portieră, continuiă de-a lungul parbrizului și se termină pe cealaltă portieră. Fotoliile sunt la fel, preluate din filmele Science Fiction.

Mercedes-Maybach Vision

Pentru moment, nu se cunoaște nimic despre propulsie însă noi, optăm pentru una electrică.

Mercedes-Maybach Vision

Mai multe detalii vom cunoaște abia după prezentarea oficială care va avea loc la 21 august deci, ne rîmăne să mai aștepăm un pic.

NICIUN COMENTARIU