Noul Mercedes-Benz G-class surprins în Dubai…?

5872
mercedes-benz g-class by ares

În Dubai a fost surprins un Mercedes-Benz G-class foarte extravagant. Să fie oare noua generație?

Chiar dacă la prima vedere pare să fie o generație nouă, vorbim despre creația celor de la Ares Modena care, au luat ca reper actualul G-class și l-au modificat după placul lor.

Asupra mașinei din imagini s-a lucrat mult timp, fiind cîțiva ani doar un proiect pe hîrtie dar iată că astăzi, visul celor de la Ares a devenit realitate. Mai mult, au fost construite mai multe modele care au și ajuns în garajurile clienților.

Pentru ai reda mașinei un aspect mai modern, tunerii au folosit carbonul, lucru care le-a permis să reducă greutatea mașinei cu 200 kg și să îmbunătățească performanțele dinamice.

Merită de menționat noul exterior care a devenit mai ”rotund” și chiar elegant. Ei bine, unii ar putea declara că este un exterior chinezesc dar…efortul băeților merită aplauzele noastre.

mercedes-benz g-class by ares

La interior schimbările sunt mai modeste, Ares a înlocuit tapițeria de serie cu una din piele mai fină, au apărut mai multe inserții din lemn, scaune noi și un sistem multimedia cu mai multe monitoare regăsite în tetierele scaunelor din față.

Propulsorul V8 de 5,5 l volum dezboltă acum … fiți atenți, 750 CP! Nu cunoaștem detalii despre performanțe dar și care este prețul mașinii dar credem că sunt pe măsură…

NICIUN COMENTARIU