Abia aștept să facem cunoștință. Prețul e negociabil. Mitsu! Iată cel mai haios anunț pentru vînzare auto.

5020
anunt haios vinzare

Proprietarul unui Mitsubishi Lancer vrea sa-și vîndă mașina și o face în cel mai haios mod. Anunțul a fost postat ieri pe un site specializat.

Eroul anunțului este un Mitsubishi Lancer de a 9-a generație pe care proprietarul îl dezmeardă cu un nume, Mitsu! Mașina are un parcurs de 135 000 km și din declarațiile proprietarului, este într-o stare impecabilă. Prețul este negociabil și pornește de la 4500 euro. I-a reușit sau nu autorului să atragă atenția noastră, decideți voi.

anunt haios vinzare

Vezi mai jos anunțul deplin:

”Salut! Sunt un Mitsubishi Lancer de generația a 9-a, conceput și născut în Japonia în 2008, iar în luna aprilie a aceluiași an am ajuns în Moldova, făcând cunoștință cu actualii mei stăpâni. Prietenii îmi spun Mitsu.

De câteva zile, sunt în căutarea unei noi familii 🙂

Vreau să-ți spun că în acești 8 ani de zile, am fost bine alintat. Am consumat doar carburant calitativ cu adaos nutritive (efix) iar stăpânii mei au avut grijă să merg în termen la service. Lucrările au fost executate în centrele autorizate Elita 5 și Nipon Auto și am toate extrasele documentare în acest sens. Nopțile le-am dormit în parcare subterană, departe de frigul iernilor noastre. Datele odometrului corespund realității și trebuie să știi că marea parte a kilometrilor de la bord i-am parcurs prin Chișinău. Îmi place să mă aventurez pe drumurile de țară însă rar am avut ocazia să încerc offroad-ul. Absorb ușor denivelările drumurilor proaspăt reparate de municipalitate și ador să fac slalom printre fântânile de canalizare construite profesionist pe strada Vasile Alecsandri 🙂

anunt haios vinzare

Arăt și mă simt bine. Află că am moștenit de la strămoșii mei ținuta bună de drum și siguranța pasagerilor. Înregistrez un consum urban econom și pun la dispoziția șoferului întreaga mea herghelie de cai putere, controlată cu ajutorul unei cutii manuale în 5 trepte.

Pe timp de vară îmi alint pasagerii cu un sistem de aer condiționat bine pus la punct iar pe timp de iarnă am grijă să încălzesc scaunele față la temperaturi optime. Oglinzile retrovizoare sunt și ele încălzite. Ai siguranță maximă în cazul deplasării pe timp de ploaie sau zăpadă. Apropo, am pregătit pentru tine și un mic cadou. Un set de anvelope de iarnă care nu sunt luate prin surprindere de zăpadă, spre deosebire de autoritățile municipale 🙂

anunt haios vinzare

Călătoriile la bord-ul meu sunt sigure și se derulează într-o ambianță sonoră de calitate, responsabil fiind sistemul audio Sony cu CD, USB și cititor MP3-uri. Sunt și practic. Am un volum al portbagajului peste media de clasă unde mai pui că bancheta din spate este rabatabilă și crește astfel volumul de depozitare.

anunt haios vinzare

La telefon, stăpânul meu îți poate oferi detalii suplimentare, dacă e cazul.

Să știi că pot deveni membru al familiei tale inclusiv în credit.

Abia aștept să facem cunoștință. Prețul e negociabil. Mitsu:)

Găsești aici anunțul de autor: https://999.md/ru/32877883

 

NICIUN COMENTARIU