Citroen şi-l doreşte pe Kubica la clasa principală din WRC

Fostul pilot de Formula 1, Robert Kubica, i-a impresionat pe cei de la Citroen prin performanţele obţinute în acest sezon la clasa WRC2 din Campionatul Mondial de Raliuri după ce a câştigat raliurile din Grecia şi Italia şi a obţinut locul doi în Finlanda, ocupând doar locul trei în clasamentul general cu 76 de puncte pentru că rivalii săi au luat startul în mai multe etape.

În urma acestor rezultate, Citroen a dezvăluit că l-ar putea promova pe Kubica în prima echipă pentru câteva raliuri din acest sezon şi că acesta se află inclusiv pe listă scurtă de candidaţi pentru sezonul următor.

Citroen mizează în acest sezon pe serviciile lui Mikko Hirvonen şi Dani Sordo, însă niciunul nu a reuşit să impresioneze, francezii reuşind să obţină doar două victorii în acest sezon, ambele prin intermediul lui Sebastien Loeb, care ia startul în numai patru dintre cele 13 etape ale anului.

Întrebat care este opinia referitor la declaraţiile celor de la Citroen, polonezul a spus că este prea devreme pentru a lua o decizie cu privire la viitorul său.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ