Force India a publicat prima imagine a unui monopost de F1 pentru sezonul 2014

29

Force India a devenit prima echipă care publică o imagine cu noul monopost pentru sezonul 2014, care marchează una dintre cele mai mari schimbări ale regulamentului tehnic. Echipa aflată în co-proprietatea lui Vijay Mallya a prezentat însă imaginea din lateral, ceea ce înseamnă că anumite elemente de design rămân în continuare necunoscute.

Imaginea evidenţiază nasul semnificativ mai jos şi reconfigurarea zonei din jurul sistemului de evacuare, cerinţe aşteptate din partea tuturor echipelor prin prisma noului regulament. Andrew Green, directorul tehnic al echipei, a admis însă că aceasta este doar o versiune preliminară a noului monopost, care urmează să fie dezvoltată în prima partea a sezonului.

Pe lângă modificările de design, Force India a introdus şi noi culori pentru monopost. În locul variaţiei cromatice între alb, portocaliu şi verde, Force India a optat de data aceasta pentru nuanţe predominant negre şi portocalii, cu mici inserţii verzi şi albe. Aspectul noului VJM07 este astfel mai agresiv, iar Mallya este încrezător că echipa poate avea în 2014 cel mai bun sezon din întreaga sa istorie.

LANSĂRI MONOPOSTURI 2014:

  24 ianuarie: McLaren;

  25 ianuarie: Ferrari

  26 ianuarie: Sauber

  27 ianuarie: Toro Rosso

  28 ianuarie: Red Bull, Mercedes, Williams şi Caterham.

TESTE DE IARNĂ 2014:

  28-31 ianuarie: Jerez;

  19-22 februarie: Bahrain;

  27 februarie – 2 martie: Bahrain.

 

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ