Igor Vrabie este campionul absolut la Drag Racing în România! A stabilit şi două noi recorduri

958
Sursă Imagine: Sporter.md

Pilotul moldovean Igor Vrabie, a reuşit nu doar să încheie cu succes un campionat de drag racing de peste hotare, fără defecţiuni majore, dar s-a întors şi cu o groază de cupe noi. Igor a învins la toate cele cinci etape, pentru ca în final să devina campioul României la Drag Racing Events – 2017.

După cum aţi citit şi în titlul postării, Igor Vrabie a reuşit să stabilească două noi recorduri, unul personal şi unul pentru întreaga Românie, după ce a parcurs în ultima etapă, traseul de 402 metri în numai 8.4 secunde! Puteţi urmări şi videoclipul din articolul de mai jos cu evoluţia pilotului la acea etapă, desfăşurată pe aeroportul de la Ianca, în apropiere de Brăila.

Dragsterul capabil de asemenea performanţe este un Nissan Skyline BNR32, produs în anii 1989 şi care după o sumedenie de modificări, dezvoltă în jur de 1.200 de cai putere. Există componente ale transmisiei sau motorului care au rămas a fi cele de uzină însă chiar şi aşa, este nevoie de multă muncă şi efort (financiar inclusiv) pentru a prepara un astfel de automobil.

Noi îi dorim mult succes şi în continuare pilotului şi sperăm că anul viitor va putea evolua în ţară, iar oamenii responsabili de organizarea campionatului de drag vor găsi resursele şi motivaţia necesare pentru a-şi onora obligaţiunile până la capăt.

VIDEO: Igor Vrabie cu al său Nissan Skyline R32 a doborât un nou record la Campionatul de Drag Racing din România!

NICIUN COMENTARIU