Kamui Kobayashi revine în Formula 1

11

Pilotul japonez Kamui Kobayashi va reveni în Formula 1 după o absenţă de un singur an după ce a semnat un contract cu Caterham pentru sezonul 2014. Acesta şi-a pierdut locul la Sauber după trei sezoane petrecute la echipă din cauza lipsei de fonduri din partea sponsorilor.

Kobayashi a concurat anul trecut pentru Ferrari în campionatul de GT şi este încântat de oportunitatea primită din partea celor de la Caterham de a reveni în Marele Circ. „Este un sentiment grozav să revin ca pilot de Formula 1 şi sunt foarte mulţumit de Caterham. Pe parcursul tuturor discuţiilor pe care le-am avut am fost impresionat de ceea ce vor să facă la echipă şi de investiţiile realizate pentru a-şi îndeplini obiectivele. Din ceea ce am văzut, Caterham are tot ce trebuie pentru a progresa în acest an şi în multe sezoane de acum înainte”, a declarat Kobayashi.

Coechipierul lui Kobayashi în sezonul 2014 va fi Marcus Ericsson, care în ultimii patru ani a concurat în GP2, perioada de timp în care a obţinut doar trei victorii.

Astfel, Caterham va schimba complet linia de piloţi pentru sezonul 2014, Giedo van der Garde și Charles Pic fiind cei doi piloți din 2013.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ