Noul Subaru WRX STI dispune de 305 cai putere şi de celebrul sistem de tracţiune integrală

84

Noua generaţie Subaru WRX STI este expusă în premieră la Salonul Auto de la Detroit. Japonezii totodată îşi răsfaţă fanii cu o serie de fotografii capabile să sugereze performanţele modelului nipon. Cea mai semnificativă schimbare constă în faptul că, spre deosebire de vechea generaţie, noul WRX STI va fi disponibil doar în variantă sedan. Aspectul sportiv va fi asigurat de un kit de caroserie proeminent. Acesta include un spoiler faţă nou, o capotă cu priză de aer centrală pentru răcirea celor patru cilindri, praguri laterale, un deflector masiv, din fibră de carbon, şi două perechi de ţevi de eşapament.

New Subaru WRX STI11

Subaru nu a uitat nici de eleronul supradimensionat, aşezat pe uşa portbagajului. Pachetul estetic este completat de un set de jante aurii cu dimensiuni de 18 inch, pe care au fost montate pneuri de performanţe.

Noul WRX STI este animat de un motor cu patru cilindri, de 2.5 litri, turbo, capabil să producă 305 cai putere la 6000 de rotaţii şi un cuplu motor de 393 Nm la 4000 de rotaţii. Resursele sunt asistate de o cutie cu şase rapoarte, revizuită, care transmite totul către tracţiunea integrală Symmetrical All-Wheel Drive. Nu lipsesc sistemul de control al dinamicii (VDC) şi nici funcţia Torque Vectoring Control. În plus, Subaru WRX STI beneficiază acum de un ampatament mai mare cu 25 de mm.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ