A decis să renunţe la noul său Cayman GT4 pentru că nu îi plac scaunele! Acum e de vânzare!

55

Să te numeri printre fericiţii proprietari al unui Porsche Cayman GT4 ar însemna să fii cu adevărat norocos! Pe lângă faptul că acesta costă cât un sedan din clasa premium bine „împachetat” şi foarte performant, mai este şi greu de accesat. Mai ales în SUA! Însă iată că sunt şi abateri de la regulă, când norocosul este gata să renunţe la proaspăta achiziţie într-un termen foarte scurt! Ce l-a făcut să se răzgândească aflaţi mai jos. 

Întâi de toate, aflaţi că maşina din imagini, acest Porsche Cayman GT4, este echipat cu un motor de 3.8 litri capabil să pună pe roţi 385 de cai putere ce catapultează sportiva de la zero la prima sută în puţin peste patru secunde. Este un instrument de înaltă precizie, proiectat şi construit pentru a muşca din asfaltul de circuit fără milă, iar cu toate astea este admis şi în circulaţia pe drumurile publice.

Dar, să revenim la povestea noastră. Deci, tânărul care şi-a cumpărat cel mai nou GT4, a decis să îl listeze pe un site de anunţuri auto la scurt timp după ce a ajuns acasă. Omul nostru a parcurs în jur de 1400 de mile, iar pe această distanţă scurtă cel mai mult l-au deranjat scaunele sport ale maşinii. De fapt ele şi sunt motivul pentru care proprietarul sportcarului a decis să renunţe la ea!

Din fericire, dealerul oficial deja i-a găsit o înlocuire, un alt model Porsche Cayman GT4 exact după cerinţele tânărului, iar acum acesta va avea două modele, până îi va reuşi să o vândă pe prima! Iar dacă pozele în care apare maşina alături de alte două sportcaruri germane ambele M3, reflectă situaţia financiară a pasionatului din povestea noastră, atunci devine clar de ce a renunţat la primul Cayman GT4 din viaţa sa.

cayman-gt4-sold-sports-seats-1

cayman-gt4-sold-sports-seats-2

cayman-gt4-sold-sports-seats-3

cayman-gt4-sold-sports-seats-5

cayman-gt4-sold-sports-seats-6

cayman-gt4-sold-sports-seats-7

cayman-gt4-sold-sports-seats-8

cayman-gt4-sold-sports-seats-9

cayman-gt4-sold-sports-seats-10

cayman-gt4-sold-sports-seats-11

cayman-gt4-sold-sports-seats-12

cayman-gt4-sold-sports-seats-13

cayman-gt4-sold-sports-seats-14

cayman-gt4-sold-sports-seats-15

cayman-gt4-sold-sports-seats-16

cayman-gt4-sold-sports-seats-18

cayman-gt4-sold-sports-seats-19

cayman-gt4-sold-sports-seats-20

cayman-gt4-sold-sports-seats-21

cayman-gt4-sold-sports-seats-22

cayman-gt4-sold-sports-seats-23

cayman-gt4-sold-sports-seats-24

cayman-gt4-sold-sports-seats-25

cayman-gt4-sold-sports-seats-26

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ