Abarth 659 Tributo Maserati va poposi la Geneva

La baza modelului italian sta Fiat 500 C, iar pentru cei interesati, 659 Tributo Maserati va fi fabricat in doar 499 de exemplare. Modelul este animat de motorul de 1.4 litri Turbo cu 16 valve capabil sa produca 180 de cai. Puterea amintita anterior este transmisa rotilor cu ajutorul unei cutii de viteze cu cinci rapoarte. Pentru a oferi un look si o utilitate mai mare, italienii au montat si padele in spatele volanului.

La exterior, regasim o capota vopista in culoarea Pontevecchio Bordeaux alaturi de jante Neptun de 17 inch si de tevi de esapament hexagonale. Daca tot ce am zis pana acum nu v-a starnit interesul atunci trebuie sa stiti ca la interior, italianul vine cu piele Poltrona Frau si cu un instrumentar de bord creat de Jaeger LeCoulture. La toate acestea se adauga pedale din aluminiu si o placa de identificare din carbon cu insemnele Abarth 695 Tributo Maserati.

Pentru cei care au tresarit la auzirea acestui nume sau pentru cei care vor sa vada cum arata o opera de arta, italienii vor expune Abarth 695 Tributo Maserati in cadrul Salonului AUto de la Geneva din aceasta primavara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ