Un dealer din Olanda a scos la vânzare un Renault Laguna la un preţ cu care s-ar putea achiziţiona un Audi A4, BMW Seria 3 sau Mercedes C-Class de ultimă generaţie. Suma anunţată de vânzător pentru sedanul francez este de 29.950 euro!

Probabil că vă întrebaţi cu ce este atât de deosebit modelul în cauză, încât să se coteze la pragul de 30.000 de euro? Pentru început, aflaţi că din uzină, berlina este echipată cu un propulsor diesel V6 de 3.0 litri volum, care cuplat la o cutie automată cu şase trepte, dezvoltă 235 CP. Printre opţiunile obligatorii pentru un sedan business class se regăsesc salonul tapiţat cu piele, sistemul de aer condiţionat, scaune cu încălzire şi trapă electrică.

Până aici nimic ieşit din comun şi cu siguranţă că dotările opţionale nu îi justifică preţul extrem de mare cu care ai putea să procuri de exemplu un „neamţ” din ultimii ani de producţie. Momentele forte cu care se laudă acest Renault Laguna sunt parcursul mic şi faptul că acesta este blindat! Da da!

Produs în 2009, sedanul a parcurs timp de 8 ani doar 19.856 km, iar faptul că este blindat îi măreşte preţul de câteva ori faţă de cel de pe piaţă. Deşi vânzătorul nu a specificat nivelul de protecţie, oricum preţul devine unul destul de acceptabil pentru un vehicul blindat.

NICIUN COMENTARIU