Acest W126, modificat de Brabus, se vinde pentru mai puțin decât un LOGAN nou!

5053

Mercedes-Benz W126 a fost și rămâne a fi, una dintre cele mai reprezentative și mai importante modele din gama producătorului german de automobile. Este a doua limuzină care primește indicile S și care aducea în portofoliul nemților cele mai noi tehnologii din acele vremuri.

Lansat la începutul anilor 80, S-Klass-ul W126 era oferit clienților în mai multe versiuni de echipare, caroserii diferite și cu o gamă variată de propulsoare, ceea ce l-a ajutat să devină extrem de popular, fiind reprodus în aproape 900.000 de exemplare în toată lumea. Dar și mai speciale de atât erau mașinile modificate de companii de tuning cum sunt cei de la Brabus.

Iar un astfel de exemplar, care are la bază un 500 SEL, dotat cu un V8 sănătos ce pune în mișcare limuzina cu ampatament mărit și preparat de Brabus, este acum în vânzare. Cu spoilere noi, praguri evazate, jante BBS și tot felul de ornamente de exterior, cu interior răsfățat cu piele neagră și inserții din lemn și cu odometrul gradat până la 320 kmh, acest Brabus știa cum să își ceară banii de la clienți.

Redenumit în Brabus 1000SEL, limuzina se prezintă cu un benzinar capabil de 231 cai putere și 405 Nm de cuplu motor, care a purtat mașina cel puțin 315.000 de kilometri prin SUA, până a fi scoasă la vânzare.

Și prețul? S-ar putea să râzi, aflând că limuzina Brabus, costa în jur de 5.700 de dolari.

NICIUN COMENTARIU