Acum nu vor mai adormi la volan! Tesla scoate o actualizare de software ce oferă streaming video și jocuri!

65

În ultimul timp ne-am amuzat dar în același timp și am rămas șocați de numeroase materiale video în care șoferii modelelor Tesla activând modul de rulare cu autopilot la propriu dormind la volan.

Acum, șoferii nu se vor mai plictisi în timp ce se deplasează din motiv că Tesla anunță o actualizare a software-ului, pentru mașinile cienților care include o serie de utilități noi printre care serviciul de video streaming și jocuri!

Printre primii vor beneficia de update cei ce sunt abonați la programul ”Early Acces Program”,ulterior noua versiune va fi disponibilă pentru restul proprietarilor.

Tesla Theater este o aplicație care oferă accesla streamingul de conținut video atunci când mașina este în modul de parcare și este conectată la o rețea Wi-Fi, dar cu siguranță entuziaștii care deja au reușit să hack-uiască versiunile precedente ale soft-ului o vor face și de această dată, astfel că curând ar trebui să ne așteptăm imagini video unde șoferii vehiculelor Tesla se uită la filme sau seriale în timp ce mașina relează în mod autonom.

Serviciul de streaming este disponibil prin accesarea icon-ului Entertainment, iar serviciile incluse în această fază sunt Netflix, YouTube și Tesla Tutorials.

O altă aplicație nouă este Caraoke, care afișează pe display versurile melodiilor ascultate pentru ca utilizatorii să poată fredona cântecele preferate în propria mașină. Totodată, pasionații de jocuri vor putea încerca Cuphead, un joc de acțiune care a primit o ediție specială pentru mașinile Tesla.

NICIUN COMENTARIU