Află care este cea mai bună mașină pentru a merge la vot să alegi președintele țării!

375
masina pentru vot

Dacă tot este o zi marcantă pentru moldoveni, cea în care ne alegem președintele iar tu, încă nu ai votat, AutoExpert îți propune cîteva recomandări ce țin de mijlocul de transport cu care să te deplasezi la secția de votare!

Ziua de astăzi va rămîne în istoria țării și asta pentru că după 16 ani, moldovenii își aleg din nou președintele. La ora 17.57, prezența la urne era de aproximativ 42%, deci, o bună parte de cetățeni încă nu și-au exercitat datoria față de țară, motiv din care am hotărît să venim cu unele recomandări. Cu atît mai mult că poți vota pînă la ora 20.00!

Ei bine, sfaturile noastre nu țin de cei pe care vrei să-i votezi, în nici un caz! Fiecare din noi trebuie să voteze pentru persoana pe care o consideră că merită să fie președinte. Noi însă, vrem să-ți dăm cîteva sfaturi ce țin de mașina/mijlocul de transport cu care te-ai putea deplasa la secția de votare.

Așa dar, vom începe recomandările cu un model de lux, mai exact – Rolls Royce. Este o mașină spațioasă, confortabilă și foarte rafinată. În cazul în care alegi un sedan, Phantom sau Ghost, vei avea parte de mult spațiu. Dacă ai dispoziție de o plimbare cu versiunea decapotabilă sau coupe, cum este Wraith, spațiul este garantat doar dacă te vei afla la volan. Deci, alegerea îți aparține.

rolls royce dawn

Avantaje: Pe tot parcursul drumului vei avea parte de un confort excepțional. Șampania Cristal de cîteva sute de euro îți va face călătoria și mai frumoasă iar sunetul sistemului audio te va proiecta în altă dimensiune. Mașina va capta atenția tuturor iar domnișoarele vor face coadă la parcare. Poziția de VIP îți este garantată!

Dezavantaje: Toți vor declara în gura mare că tu ai furat ” meleardul”, scuze, miliardul, că ești rudă cu tot genul de politicieni iar presa va scrie mai multe articole despre cum ai furat banii oamenilor și în ce casă luxoasă locuiești ( vor fi și imagini cu drona ). Și chiar dacă ai cîștigat banii cinstit, acest lucru nu mai contează. Toți vor fi sigur și se vor jura că miliardul a fost furat de tine! Încă ceva…la aceste mașini consumul de carburant este mare! Deci, dacă nu ai bani de benzină, asigură-te că vecinul sau cumătrul îți va împrumuta 100 de euro.

Următorul model intrat în vizorul nostru este Mercedes-Benz S-Class. O mașină premium care are un preț mediu de 100 000 euro. Este mult mai ” ieftin” decît  Rolls Royce-ul, un fel de low cost pentru oamenii bogați. Mașina are dimensiuni impunătoare, arată bine și dispune de suspensie pneumatică.

Mercedes-Benz S-Class

Avantaje: Foarte mult spațiu pentru picioare. Suspensia pneumatică filtrează bine toate denivelările carosabilului. Dacă te doare spinarea, poți activa masorul. Unele modele dispun de perdeluțe, deci, te poți ascunde de cei din jur. Un alt avanataj remarcabil ține de miliard. Deci, nu vei fi învinuit de nimeni că ai furat acești bani.

 

Dezavantaje: Consum mare de carburant. Inspectoratul fiscal se va sesiza dacă ai depus declarația pentru banii pe care i-ai dat pentru Mercedes. Oricum, vei fi învinuit că ai furat bani, nu miliardul dar altceva. Domnișoarele frumoase te vor ignora dacă alături va trece cel cu Rolls Royce-ul.

Iată că am ajuns la clasa medie și aici, în vizorul nostru a ajuns BMW Seria 5. O mașină îndrăgită de moldoveni. Este confortabilă, are interior plăcut și motoare puternice.

BMW seria 5

Avantaje: Dacă ai urcat într-un model cu motor puternic vei economisi timp pentru a ajunge la secția de votare. Poți da muzica ”tare”, așa încît la semafor toți să întoarcă capurile spre tine. Mai poți apăsa și pedala de accelerație, ca să înțeleagă toți că ești ”tare”. dar asta nu e tot, cînd ajungi la secția de votare poți face un burnout. Fii sigur, domnișoarele vor suspina ”dramatic” cînd vei ieși din mașină. Vei fi eroul lor ( doar a unora…).

Dezavantaje: Suspensie zgomotoasă. Puțin spațiu pe bancheta din spate, deci, incomod pentru o partidă de sex în poziția 69. Șurubelnița din portbagaj produce zgomot! 

Încet , încet am ajuns la clasa mașinilor decapotabile. Aceste mașini produc un mare efect asupra celor din jur. Captezi atenția tuturor și primești plăcere de la mersul cu acoperișul pliat. În această categorie îți recomandăm să te urci într-un Bentley Continental Convertible.

bentley continental convertible

Avantaje: Te vei evidenția prin mulțime și vei atrage atenția tuturor. Nimic nu se compară cu o plimbare într-o mașină decapotabilă. 

Dezavantaje: Dacă ești domnișoară, toți vor zice că ești curvă. Vor declara că faci sex oral pentru bani și că te întîlnești cu bărbați de 50-70 de ani care au buzunarele groase. Multe fete te vor invidia pentru că vor dori să fie în locul tău.

Iată că am ajuns și la clasa coupe-urilor. Sunt mașini destinate egoiștilor cu buzunarul mare. De obicei, dispun de motoare puternice și caroserii foarte frumoase. Multe din ele se asociază cu mașinile sport. În această clasă, un model îndrăgit de moldoveni este Porsche. Poți alege dintre 911 sau Cayman.

Porsche 911

Avantaje: O mașină sport cu performanțe de top. În ea, te vei simți împlinit. Vei avea sentimentul că tu ești președintele țării. Sistemul de eșapament alături de Sport Chrono Package vor capta atenția tuturor atunci cînd stai la semafor și te joci cu pedala de accelerație. Vei ajunge foarte repede la secția de votare.

Dezavantaje: Risc mare să plătești amenzi pentru depășirea limitei de viteză. Interior zgomotos, deci, dacă te doare capul, nu este pentru tine. Un alt dezavantaj ține de miliard, vei fi învinuit că ești feciorul celui care a furat miliardul.

Urmează clasa SUV-urilor, mașinile cu tracțiune integrală. În această clasă am optat pentru Range Rover. O mașină puternică care dispune de abilități de trecere în teren accidentat de invidiat. Oferă confort și încrederea în forțele proprii. În ea, te simți protejat și primești sentimentul de supremație.

Range Rover

Avantaje: În această mașină ești la aceeași înălțime de la pămînt ca și cei care se află într-un autobus. Poți vedea la o distanță mai mare decît din alte mașini, deci, probabilitatea că vei rata secția de votare este mult mai mică. Confortul este la garantat.

Dezavantaje: Riști să atragi invidia celor din jur însă, cel mai grav ține de fiabilitatea mașinei. Sunt șanse mari să nu ajungi la secția de votare pentru că va trebui să mergi la service. 

Ei bine, într-un final am ajuns și la clasa mașinilor accesibile iar cea mai remarcabilă este Dacia. O mașină relativ fiabilă și suficient de spațioasă pentru clasa din care face parte. Avem și o reprezentanță în Moldova iar dacă vrei să economisești cîteva sute de euro, poți să o cumperi din țara vecină.

Dacia Logan

Advantage: Interior spațios, costuri mici de întreținere, consum relativ mic, nu trezești invidia celor din jur. Toți vor declara că ești un om cinstit și nu ai furat miliardul însă, cel mai mare avantaj ține de… Deci, în Dacia nu te plouă și nu bate vîntul. Riscul că vei răci este minim. Mașina mai are și ”sobă”!

Dezavantaje: Costuri mari de întreținere la service-ul oficial. Vei fi semnalat permanent în trafic. Fetele nu vor face coadă la parcare iar mulți vor crede că ai venit cu taxiul. Încă ceva, în caz că vei frîna brusc și nu vei avea centura de siguranță cuplată, ai șanse mari să te lovești tare de plasticul dur din interior.

După cum vedeți, cam toate mașinile au avantaje și dezavantaje. Dacă te deranjează cele scrise mai sus, îți recomandăm să te duci la secția de votare pe jos. Aici ai doar un singur dezavantaj, va trebui să te pornești din timp pentru că va dura pînă ajungi.

Totuși, alegerea îți aparține!

Notă: Acest material reprezintă un pamflet. Rugăm să mergeți la secția de votare cu orice mijloc de transport vă este comod, Rolls Royce, Dacia sau … pe jos. Important e să vă onorați datoria de cetățean!

NICIUN COMENTARIU