Cel mai nou coupe cu chip de Volvo, dar cu inimă proprie, semnat Polestar, are toate actele în regulă ca să poată fi dorit şi cumpărat. Deşi producţia în serie este anunţată pentru anul 2019, purtătorul de cuvânt al brandului a scăpat printre buze cifra care ar sta pe eticheta acestuia.

Întâi de toate trebuie să aflaţi că viitoarele maşini Polestar, vor fi oferite în baza unui…abonament, care să acopere deprecierea, asigurarea şi chiar mentenanţa. Sună ciudat şi complicat, ştiu. Nici eu nu am înţeles până la urmă care e şmecheria. Iar dacă un client ar dori să cumpere noul Gran Tourer, Polestar 1, valorea acestuia s-ar situa între 130.000 şi 150.000! Şi apropo, o va putea face doar online…

Sub aceste cuvinte se semnează Johan Meissner, purtătorul de cuvânt Polestar, fără a specifica însă care va fi preţul de grilă. Se pare că va trebui să mai aşteptăm un pic până a afla date exacte. Între timp comenzile pot fi deja înregistrate.

Cât despre maşină, dacă nu aţi citit acest articol, aflaţi că este un proiect individual, care deşi împărtăşeşte o mulţime de componente cu Volvo, totuşi pretinde a fi unic şi de sine stătător.

Acesta foloseşte trenul de rulare hybrid, compus din motorul pe benzină de 2.0 litri volum şi asistat de motoarele electrice pentru o combinaţie şocantă de 600 cai putere şi 1000 Nm de cuplu motor.

 

 

 

NICIUN COMENTARIU