Află tot ce trebuie să știi despre noul Porsche 911 GT3 RS facelift!

101

Compania Porsche a prezentat modelul facelift al vehiculului de performanță 911 GT3 RS, care de altfel este cel mai puternic model echipat cu un motor aspirat natural. Automobilul a devenit mai rapid și mai puternic. Astfel proaspătul GT3 RS, accelerează de la 0-100 km/h în doar 3.2 secunde, iar viteza maximă atinge pragul de 312 km/h.

În construcția lui Porsche 911 GT3 RS, a fost frecvent folosită fibra de carbon și o serie de alte materiale compozite. Din carbon sunt confecționate panourile caroseriei precum portierele, capota, aripile, dar și elemente ale interiorului cum ar fi scaunele de tip scoică. Acoperișul bolidului este confecționat din aliaj de magneziu.

Pentru o masă totală a automobilului mai scăzută, clienții pot opta pentru pachetul opțional Weissach, care mai scade 29 de kilograme. Acesta este alcătuit dintr-o serie de elemente din carbon, aplicate pentru șasiu, caroserie și salon și un set de jante din aliaj de magneziu. Cu acest pachet masa totală a lui GT3 RS numără doar 1430 de kilograme.

Sportcarul este echipat cu un propulsor de tip boxer, cu capacitatea de 4.0 litri volum, care livrează 520 CP, adică cu 20 de cai putere mai mult decât modelul precedent, datorită resoftării și noului sistem de admisie și evacuare. Motorul capabil să atingă 9.000 de rotații pe minut, livrează puterea către roți cu ajutorul unii cutii robotizate PDK.

Pe lângă acestea noul coupe de performanță a fost dotat cu o suspensie și un șasiu modernizat. Drept opțiune gratuită, este oferit pachetul Clubsport, care include un roll cage, centuri de siguranță sport și un suport pentru extinctor.

Vânzările noilui Porsche GT3 RS vor debuta pe piața germană în luna aprilie a anului 2018. Prețul pentru acest sportcar special va începe de la 195.137 euro.

NICIUN COMENTARIU