Alpina ar putea lansa propria versiune a celui mai luxos SUV de la BMW, noul X7!

403

Se pare că Alpina are în proiect și un SUV nou, bazat pe cel mai proaspăt concurent al lui GLS, noul X7. Câteva poze spion cu un prototip au făcut deja înconjurul pământului.

Datorită unor randări, făcute de rușii de la editorialul Kolesa.ru, putem ușor să ne imaginăm cum ar putea arăta un X7 preparat de Alpina. De fapt, așa cum nuanța de verde și jantele multi-spițe sunt cărți de vizită pentru Alpina, nici nu prea ai ce mai adăuga pentru a diferenția un X7 obișnuit de unul construit de specialiștii din Buchloe.

Schimbări majore însă vor fi la interior, unde ca de obicei Alpina se străduie să înlăture orice urmă de emblemă BMW și le înlocuiește cu cele proprii, aplică tapițerie nouă, alte inserții și trimuri de interior și desigur alte culori, pentru a contura stilistica Alpina.

Din punct de vedere tehnic, la fel, Alpina va face maximum posibil pentru a se distanța de un X7 obișnuit, iar aici primul lucru de remarcat ar fi puterea motorului. Mai exact a motoarelor, pentru că germanii vor oferi cel puțin două versiuni care au la bază modelele M50d și M50i, unde ultimul este echipat cu V8-ul de 4.4 litri, iar modelul pe diesel adoptă propulsorul de 3.0 litri volum cu 6 cilindri și patru turbine.

NICIUN COMENTARIU