Ar putea scăpa cu o amendă de 200 lei pentru trei încălcări grave şi crearea unei situaţii de accident (VIDEO)

102

Cum să nu fii TU cel mai şmecher şi să te afişezi în toată nesimţirea? Mai ales pe o porţiune de traseu unde au avut loc o mulţime de accidente, acolo să trebuie te pui în „valoare”! Că doar aşa poţi demonstra întregii lumi cât de invincibil eşti…până în primul stâlp!

Şoferul acestui Mercedes-Benz decapotabil, în dorinţa lui de a se impune superior în faţa colegilor de trafic a pus în pericol nu doar viața sa dar și a altor șoferi. Preț de câteva secunde acesta a săvârşit 3 încălcări grave ale Regulamentului Circulației Rutiere. Incidentul a avut loc la data de 12 august anul curent, în localitatea Presecina din raionul Orhei. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord a unui Porsche iar ulterior au ajuns şi la adresa redacţiei AutoExpertMD.

Din imagini se vede cum un Mercedes-ul decapotabil practic zboară cu viteză prin localitate, face o depăşire pe contrasens, peste linia dublă, iar apoi revine grăbit pe prima bandă evitând pe ultima clipă un accident cu maşina care venea din sens opus.

Dincolo de indignarea noastră, Uliana Catan, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare susține că șoferul riscă o amendă în mărime de… 200 de lei pentru încălcarea marcajului rutier (facepalm). Atenție! Acesta riscă această amendă doar pentru încălcarea marcajului rutier, dar poate scăpa și de această amendă deoarece din înregistrarea video nu se vede clar plăcuțele de înmatriculare și nu poate fi întocmit un proces verbal!

Reprezentanții INP vin cu rugămintea către cel care a făcut înregistrarea să trimită pe adresa poliție originalul materialului video sau puteți să trimiteți pe adresa redacției Autoexpert.md iar noi vom avea grijă că asemenea teribiliști pe traseele naționale să nu scape nepedepsiți.

Omul teribilist nu poate fi pedepsit nici pentru faptul că se deplasa cu viteză excesivă prin localitate deoarece viteza acestuia nu a fost înregistrată cu un aparat omologat și verificat metrologic…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ